Év Elvihető Függő Hihetetlen Átalakulás

diéta, fogyás-diéta

LONDON (Reuters) - Kereskedelmi súlycsökkentő programok, mint a Weight Watchers, Karcsúsító Világ hatékonyabb, olcsóbb, mint a család orvosa-alapú szolgáltatások által vezetett speciálisan képzett személyzet, megállapításai szerint egy tanulmányt tett közzé pénteken. Ez a bosszantó pont, ahol a testület úgy határoz, hogy boldog, hogy hol van, még akkor is, ha nem te vagy! Ez rohadt idegesítő, ez lehet egy hatalmas, nyomasztó egy nagyon sikeres út.

Elértem egy szintet, mintegy 3 kő elveszett, soha, hogy a következő kő. Volt már hatalmas nyereséget, illetve nagy veszteséget azóta, de maradt nagyjából ugyanazt a súlyt, amíg nemrégiben kezdte újra változik (bár lassan). Ebben a helyzetben van néhány dolog, amit tehetünk, hogy a dolgok megint, beleértve próbál néhány SP nap (olvasd el őket ide ), vagy növeled a gyakorlatot csinálsz egy plusz pár ezer lépés, vagy egy fél órát az edzőteremben lehet, hogy a világ a különbség!

Használata senna tea segít a fogyás okozhat székrekedést, hogy függ a hashajtók vagy kiszáradhat. A túl sok senna egy nap alatt is okozhat tüneteket, hashajtó túladagolás, beleértve a hasmenés, véres széklet, hasi fájdalom, vagy sem, mert összeomlik. Beszélje meg orvosával, mielőtt a segítségével senna bármilyen célra, mivel ez befolyásolja egyes gyógyszerek, köztük a vérhígító, fogamzásgátló tabletták, ösztrogén, tabletták, gyógyszerek.

A terhes nők ne használják senna, pedig nem kellett volna használni, hosszú ideig senki. Korlátozza a használatát senna, hogy nem több, mint két hét.

Szóval mit lehet tenni? Érdekes, hogy a válasz nem gyakorlat. (Ami nem azt nem szabad gyakorlását. Kérjük, a gyakorlatot!) Nagyon gyakran azt mondják, hogy az épület izomtömeg segít rev fel az anyagcsere, mert izomszövet égeti több kalóriát éget el óránként, mint a zsírszövet. De, mint Wolper megmagyarázza, mi a különbség a kalória égett ki, az kisebb. Zsírszövet burns két kalória / font / nap, míg az izom szövet az azonos súly burns hét kalória naponta. Ha valaki tett egy jelentős változás - át két kiló zsír a két kiló izom, ez azt jelentené, hogy a különbség több, mint 10 elégetett kalóriát naponta.

Egy gazdasági elemzés az elhízás segíthet megmagyarázni, hogy miért a rendszer lehetővé teszi túl sok rossz ételt is könnyen elérhető, de azt hiszem, erkölcsi elemzés több, világító. Az egyének nem művelt önuralom, a vállalatok tedd a kevésbé jó a profit, mielőtt a nagyobb támogatása egészségügyi, valamint a kormányok shirked a felelősséget etikai vezetés. Nem lesz lényeges változás, amíg az erkölcsi kihívással néz szembe. Sem a tudomány, sem a piacon helyettesítheti az akaraterő.

A kalória szüksége van a változásra, vagy az anyagcserét, növeli a forró nyári melegben? Nos, talán igen, de valószínűleg nem. A testünk jól hangolt, hogy a dolgok a status quo-t. Ha valami, akkor az anyagcsere léphet fel, ha hideg, mint a testünket kell, hogy keményebben dolgozik, hogy fenntartsák a hőmérséklet (reszket). A hő, a testünk valójában lassítani egy kicsit, hogy próbálja meg, hogy takarékoskodik az energiával, így nem melegszik túl. De ez tényleg így nincs jelentős változás a BMR, vagy hány kalória van a szervezetnek szüksége van.