Tippek, Trükkök

diagram fogyás grafikon


Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy mind a lányok, próbáltam legalább egy diéta egész életük során, amit csinálunk.
Sok ember úgy találja, hogy megy tovább, mint néhány órával kaja nélkül teszi őket sokkal valószínűbb, hogy sokat eszik később (gyakran a magas kalóriatartalmú kezeli). Találni egy étkezés-időzítés minta, amely a legjobban működik az ön számára. Ha nassolni, előre tervezni, hogy egészséges mini-snack" (100, 200 kalória), például egy kis doboz zsírszegény joghurt, egy marék bogyós gyümölcsök; két evőkanál humusz egy csésze bébi répa, vagy a szeletelt paprikát; egy szelet sajtot vagy két vékony szelet pulyka fél teljes kiőrlésű pita; egy uncia (kis maroknyi) dió; vagy egy evőkanál mogyoróvaj, egy banán.

Akárhogy is nézzük, élelmiszer jutalom, a magasabb kalória-elemek hajlamos a legnagyobb jutalom. Kultúránk mondtam tudunk azonnali kielégülést, meg minden, számíthat arra, hogy jutalmazzák csak felbukkan. Más szavakkal, az élelmiszer-nyújtott. Mindig is ott volt a legtöbbünk számára, valamint más, mint az ár, hogy nincs határ, hogy mennyit van a hozzáférést. Ezzel jár, hogy egy nemzet gazdag természeti erőforrások, illetve a hozzáférést a világ a piacokon, ahol alig van még olyan hiány, még az élelmiszerek nem most van a szezonja.

Köszönöm Treesg, jól sikerült a fogyás, ez nagyszerű! Én már növelte a gyakorlat pedig azt próbálom, hogy igyon sok vizet, éltem a Teát, de most csak 2 csésze naponta, majd cserélje ki a maradék vizet vagy cukormentes, squash. Majd egy gyors héten még mindig a 15 syns egy nap, amikor ezt? Gondolod, hogy meg kell próbálnom újra növeled az syns szóval eszem, talán 10 nap helyett 5-öt? Szeretnék csinálni hosszú távon, mint én a diéta soha nem vagyok igazán éhes. Is van valami, hogy elkerüljék annak ellenére, hogy "szabad" én nagyon szeretem az alacsony zsírtartalmú supernoodles, fantomképek, müller világítás, s/w chips én nem eszem meg őket excessivley de néha egyszerűen nem hiszem el, hogy szabadok, azt hiszem, megy vissza a weight watchers nap, ahol a dolgok, mint supernoodles még az alacsony zsírtartalmú is, csak egy nem, nem.

Talán meg kellene próbálnom, hogy egy kis mulatságot szombat újra működik az ön számára, lol.

Ezek az izzó gyümölcsök tele vannak szem-véd-vitamin -, szív-megerősítése, B6, illetve a védettséget fokozó C. arról Nem is beszélve, hogy a különböző antioxidánsok—kvercetin, isoquercitrin, astragalin, a fisetin, gall sav -, illetve metil-gallate—védi a szervezetet a vastagbélrák, mellrák, leukémia -, prosztata-rák. Ha hozzátéve, hogy a turmix, győződjön meg róla, hogy adjunk egy egészséges adag fehérje por, meg egy marék nyers zab hozzá, hogy a fehérje, rost tartalom, valamint lassítja az emésztést, a cukorral.

A másik ok az volt, mert a személyes élet drámaian megváltozott.


Körülbelül hat éve él Írországban. Unatkozik a munkahelyén egy nap, elkezdtem játszani online póker számos más emberek. Az egyik játékos, Craig, aki élt Indiana, úgy tűnt, nagyon érdekes. Elkezdtünk cseréje e-maileket, üzeneteket, ami ahhoz vezetett, hogy beszél a telefonon, ami ahhoz vezetett, hogy a személyes találkozás. Ez indította el a dolgot, s azt javasolta, hogy a Március 2011. Ő is szeretett engem, akkor - a legnehezebb, de még mindig javasolt. De az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy tudtam én, hogy hamar kell az oltár elé az esküvői ruha, de nem akarom, hogy kényelmetlenül érzi magát, paranoiás a tömeg kérdések a legnagyobb nap az életedben.